enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye’de yapımı tamamlanan tesisleri inceledi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye’de yapımı tamamlanan tesisleri inceledi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye’de yapımı tamamlanan tesisleri inceledi
21.06.2022 15:34
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Canpolat ile Haliliye Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Ayhan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Mehmet Canpolat, tamamlanan, yapılma aşamasında olan ve devam eden projelerle ilgili Vali Ayhan’a brifing verdi.

İlçedeki çalışmaların değerlendirilmesinin ardından Vali Ayhan, Başkan Canpolat ve beraberindekiler, Karşıyaka Mahallesinde yapımı tamamlanan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezini ziyaret etti. Gastronomi Merkezi, Meslek Edindirme Ofisleri, Kütüphane ve Konservatuar Birimlerinin bulunduğu İbrahim Tatlıses Kültür Merkezini inceleyen Vali Ayhan, Gastronomi Merkezinde görevli personellerle sohbet etti.

Daha sonra Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım Kompleksine geçen Vali Ayhan, burada glutensiz Ekmek Fırını, Giyim Market, Sosyal Market ve Aşevini ziyaret etti. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan ve sosyal markette uygulanan puan sistemiyle ilgili bilgi alan Vali Ayhan, 719 hanede 3 bin 296 vatandaşa sıcak yemek ulaştırılan Aşevindeki çalışmaları ise yerinde inceledi. 

Sosyal Yardım Kompleksindeki incelemelerin ardından Vali Ayhan, Başkan Canpolat ve beraberindekiler, açılışa hazır hale gelen Sancaktar Kompleksine geçti. İçerisinde Kapalı Semt Pazarı/Otopark, çok amaçlı sosyal tesis, zabıta amirliği, muhtar evi ve park alanını inceleyen Vali Ayhan, projenin Haliliye’ye hayırlı olmasını diledi.

HABERLER  Şanlıurfa’da umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.