enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Karaköprü’de zabıta ekiplerinden gıda ürünleri denetimi

Karaköprü’de zabıta ekiplerinden gıda ürünleri denetimi

Karaköprü’de zabıta ekiplerinden gıda ürünleri denetimi
24.06.2022 08:01
0
A+
A-

Karaköprü’de zabıta ekipleri, ilçe genelinde işletmelerde hijyen ve vatandaş sağlığının korunması için denetimlerini sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri ilçede bulunan işletmelerde denetimlerini sıklıkla sürdürüyor.

Vatandaşların sağlığını korumak için market, kasap, fırın, kuruyemişçi gibi işletmelerde hijyen, gramaj ve ürünlerin son kullanma tarihi, fiyat etiketi denetimleri yapan zabıta ekipleri, denetlemeler sırasında kurallara uymayan işyerlerine ihtar ve cezai işlem uygulandı.

Özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler ve fırınlar üzerinde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, işyerlerindeki ürünleri ve imalathaneleri kontrol etti.

Denetimler sırasında ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, fırınlarda da ekmekleri tartarak gramajlarını teyit ettiler. Zincir marketlerde de ürünlerin etiket fiyatı ve kasa fiyatı karşılaştırması yapan ekipler, fiyatları tutmayan ürünler için ilgili işletmelere ihtar uyguladı.

Uygunsuz şekilde çalışma yapan işletmeler hakkında işlem yapan Karaköprü Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürecek.

HABERLER  Albayrak: İlçemiz film çekimleriyle de cazibe merkezi oluyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.