enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4945
EURO
34,9060
ALTIN
2.435,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Tüysüz’den parsel parsel satışlarına sert tepki

Tüysüz’den parsel parsel satışlarına sert tepki

<strong>Tüysüz’den parsel parsel satışlarına sert tepki</strong>
25.06.2022 19:29
0
A+
A-

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı arsalar için sert tepki gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 21 Temmuz 2022 tarihinde toplam bedeli 50 milyon lirayı bulan 5 taşınmazın satışı için resmi gazeteye ilan verdi. Resmi gazetedeki ilanı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ahmet Tüysüz, “Bu parsel parsel satışlar nereye kadar sürecek?” diyerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi. Tüysüz, sosyal medya hesabı üzerinden, “Gündeme getirmekten yorulduk, usandık. Bu parsel parsel satışlar nereye kadar sürecek? Sattıklarınızın bedeli ile ne hizmet verdiniz? Arsa bedelleri ile ne yapıyorsunuz? Birkez daha Büyükşehir’e soruyoruz. Kedi buysa ciğer nerede? Ciğer buysa kedi nerede?” mesajını paylaştı.

Daha önce satılan taşınmazlar için de tepki gösteren Tüysüz konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Öte yandan resmi gazetede yayımlanan ilana göre Karaköprü Büyükalanlı Mahallesi’nde yer alan taşınmazların en küçüğü 67 bin 296 metre kare en büyüğü ise 161 bin 853 metrekare olmak üzere toplam beş taşınmazın yaklaşık değeri ise 50 milyon lira.

HABERLER  Termometreler 52 dereceyi gösterdi çocuklar sulama aracından sıkılan suyla serinledi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.