enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4465
EURO
34,4931
ALTIN
2.470,12
BIST
9.555,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C

Siverek’te sıcak asfalt çalışmalarına başlandı

Siverek’te sıcak asfalt çalışmalarına başlandı

Siverek’te sıcak asfalt çalışmalarına başlandı
26.06.2022 14:21
0
A+
A-

Siverek’te altyapı çalışmaları sırasında deforme olan ve çalışmaların tamamlandığı bölgelerde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan bazı caddelerde asfaltlama yapıyor.

Bu kapsamda çalışma yürüten ekipler, iş makineleri yardımıyla deformenin fazla olduğu ana arterleri sıcak asfaltla kapladıktan sonra kent sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, birçok mahallede eş zamanlı çalışma yürüttüklerini belirterek, “Özellikle alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Bağlar, Dicle, Hacıömer, Esmerçayı gibi birçok mahallemizdeki sokaklarda beton uygulama ve kilitli parke döşemesi yaparak üst yapıyı yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini biliyor ve ona göre çalışma yürütüyoruz. Öyle ki vatandaşlarımızın taleplerinin karşılıksız kalmaması adına sorumluluk alanlarımızın dışında da çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz bugünden itibaren deformasyonun çok fazla olduğu bölgelerde de çalışmaya başladı” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa’da dehşete düşüren görüntü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.