enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa Valisi Ayhan, Osb’de Fabrikaları İnceledi

Şanlıurfa Valisi Ayhan, Osb’de Fabrikaları İnceledi

<strong>Şanlıurfa Valisi Ayhan, Osb’de Fabrikaları İnceledi</strong>
28.06.2022 15:55
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından destek verilen süt ürünleri üretim tesisleri ile fıstık kavlama ve paketleme fabrikasında incelemelerde bulundu.

Vali Ayhan güne Organize Sanayi Bölgesinde fabrikaları gezerek başladı. İlk olarak süt ürünleri üretimi yapan özel bir tesise giderek çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Ayhan, tesisi gezerek benzer üretim alanlarının Şanlıurfa’da daha da arttırılması için yatırımcılara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Şanlıurfa’da üretilen değerlerin yine Şanlıurfa’da işlenerek ekonomiye katma değer olarak geri dönmesinin ilk öncelikleri olduğunu belirten Vali Ayhan, ardından fıstık kavlama ve paketleme fabrikasına geçerek, burada da üretim bandındaki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Vali Ayhan, Şanlıurfa’nın kendi öz markalarının dünya pazarında yer bulmasının en büyük temennileri olduğunu sözlerine ekleyerek, “Devletimizin tüm sektörlerine yönelik desteklerinin en güzel örneklerinden birisi TKDK’nın tarımsal alt yapı güçlendirme konusunda sahaya aktardığı kaynaklardır. Biz bunları sıkı takip ediyoruz, hem üreticilerin hem bu konuda proje sunan arkadaşları motive etmek ve desteklemek içinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu yöndeki hassasiyetimiz süreç içerisinde devam edecektir” dedi.

HABERLER  Yardım amacıyla deprem bölgesine giden Hilvanlı muhasebeci işten çıkarıldı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.