enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

İbrahim Tatlıses ve oğlu arasında sular durulmuyor

İbrahim Tatlıses ve oğlu arasında sular durulmuyor

İbrahim Tatlıses ve oğlu arasında sular durulmuyor
30.06.2022 07:40
0
A+
A-

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlı arasındaki sular durulmuyor. Ahmet Tatlı, geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses’le yaşadıkları polemik sonrası soluğu mahkemede aldı. Babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyen Tatlı, vasi atanması için dava açtı.

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki kriz büyüyor. Urfalı türkücü, silahlı saldırıya uğradığı dönemde ‘şirketin kasasını boşaltmak’ ile suçladığı oğlu ve annesi hakkında zehir zemberek ifadeler kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses’in açıklamalarının ardından ‘Akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim artmıştır’ diyen Ahmet Tatlıses, soluğu mahkemede aldı. Tatlıses’in avukatı Necmi Uğur Çelikel, İbrahim Tatlıses’e vasi atanması için dava açtıklarını kaydetti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Müvekkil Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır. Sn. İbrahim Tatlıses’in yaşam kalitesini ve elde edilen kazanımlarını korumak amacı ile TMK 405-406 maddeleri gereğince kısıtlanması ve buna bağlı olarak İbrahim Tatlıses’ten maddi ve manevi menfaat sağlaması mümkün olmayan Mahkeme tarafından belirlenecek bir kişinin kendisine vasi olarak atanması talepli dava açmış bulunmaktayız. Bahse konu olay ile ilgili gelişmelerden kamuoyu bilgi sahibi edilecektir.”

VASİ NE DEMEK?

Vasi, bir yetimin ya da akılca zayıf birinin malını, mülkünü yöneten kimseye denir.

HABERLER  Haliliye Belediyesinden kan bağışına destek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.