enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3613
EURO
34,9612
ALTIN
2.325,57
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Piazza avm’de ki işletmeler can çekişiyor

Piazza avm’de ki işletmeler can çekişiyor.

Piazza avm’de ki işletmeler can çekişiyor
01.07.2022 12:00
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Piazza AVM’de ki işletmeler can çekişiyor.

Ekonomik kriz Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Piazza AVM de ki işletmeleri de vurdu.

 Girdi fiyatlarının ve maliyetlerin artmasından dolayı ayakta durmaya çalışan AVM’de ki işletmeler kiralarını bile ödeyemeyecek duruma geldi.

Özellikle Piazza yönetimi, ekonomik krize aldırış etmeden kira fiyatlarında ki yüksek artışı, işletmeleri olumsuz olarak etkiliyor. Yüksek kira bedelleri,aylık işletme başına ve ödemesi zorunlu 10000-20000 arası ortak giderine birde 01.01.2022 tarihinde alınan bir kararla kirasını ödeyemeyen işletmelere vade farkı uygulanıyor.

Birçok işletme ise, yönetimin bu tutumundan dolayı işletmelerini kapatmak durumuna geldi.

Piazza AVM’nin bu tutumunu ve yönetiminin kendilerini ve birçok işletmeleri mağdur ettiğini dile getiren, Coffee ART Şanlıurfa Distribütörü Kavas DEVECİ şu açıklama ve iddialarda bulundu.

Deveci; “ Ülkemizde yaşanan Ekonomik sıkıntılardan dolayı biz işletmeciler olarak çok zor durumdayız. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşmamız gerekirken, Piazza AVM yönetiminin tutumu ve yönetimi bizleri adeta çıkmaza sokuyor.

 Ekonomik krizden dolayı Ödeyemediğimiz Kira bedellerine vade farkı uygulanmasını asla kabul etmiyoruz. Daha önceki süreçlerde AVM’nin bir  çok sorununu oturup ortak akılla çözüme kavuştururken, bu gün maalesef AVM yönetimi bizleri ezmek için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Hatta şayet bizim şartları ve kararları uygulamazsanız sizleri tasfiye ederiz diye bizlere göz dağı vermeye çalışıyorlar.

Oysa biz işletmeciler olarak burada bulunan iş alanlarının tüm dekorlarını iç tasarımlarını kendi bütçemizden yapıyoruz. İş yerlerimizi kapatıldığında ise yaptığım tüm masraflar ve içerisinde ki eşyaları AVM’ye bırakmak zorunda kalıyoruz.  Bu sorunun çözümü noktasında Piazza AVM yönetimini göreve davet ediyorum. Oturup işletmelerin sorunlarını hep birlikte konuşalım beraber çözüm arayalım. Yoksa bir çok işletme ve bu işletmelerde çalışan personeller büyük mağduriyetler yaşayacaklar” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan cami hizmete açıldı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.