enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Turizm Başkenti Şanlıurfa’nın karanlık çilesi! Balıklıgöl’ün elektriğini kestiler

Turizm Başkenti Şanlıurfa’nın karanlık çilesi! Balıklıgöl’ün elektriğini kestiler

Turizm Başkenti Şanlıurfa’nın karanlık çilesi! Balıklıgöl’ün elektriğini kestiler
04.07.2022 21:31
0
A+
A-

Şanlıurfa’da her gün binlerce ziyaretçi ağırlayan Balıklıgöl’de bu akşam 1 saat boyunca elektrik kesintisi yaşandı. Sıcaklardan dolayı daha çok akşam saatlerinde Balıklıgöl’e ziyarete gidenler “Tam bir rezalet” yorumunda bulundu.

İslam Dünyası Turizm Başkenti olarak seçilen Şanlıurfa’da turizm potansiyelinin en yüksek olduğu Balıklıgöl’ü bu akşam karanlığa mahkum ettiler.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi’nde bulunan ve hem tarih hem din turizmi açısından büyük öneme sahip Balıklıgöl’de elektrik kesintisi yaşandı. Kesintinin 1 saat sürdüğü belirtildi. Sıcak yaz günleri dolayısıyla akşamları da ziyaretçilerin akınına uğrayan Balıklıgöl’deki bu karanlık çile ziyaretçileri adeta isyan ettiler. “Tam bir rezalet” yorumları yapıldı.

Daha önce de kesintilerin yaşandığı bölgede bu akşamki kesintinin sebebi ise bilinmiyor.

HABERLER  Şanlıurfa’nın tek kadın tespihçisi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.