enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5696
EURO
34,9577
ALTIN
2.423,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Halfeti Kaymakamı: Kimsesizlerin sevinci olmalıyız

Halfeti Kaymakamı: Kimsesizlerin sevinci olmalıyız

Halfeti Kaymakamı: Kimsesizlerin sevinci olmalıyız
08.07.2022 21:34
0
A+
A-

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Halfeti Kaymakamı Selin Sarı yardımlaşma ve dayanışmaya dikkat çekerek “Bu mübarek günleri fırsat bilerek sevgiye ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız” dedi.

Halfeti Kaymakamı Selin Sarı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında bayramın önemine dikkat çeken Kaymakam Sarı, “Bayramlar karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesile olmalıdır. Böyle müstesna günlerin coşkusunu ve sevincini yaşarken zirveye çıkardığımız yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın birkaç gününe değil, her gününe yayabilmek,  bu duyguları kalıcı hale getirebilmek için daha fazla çaba göstermeliyiz. Dini bayramlarımızda akraba ziyaretleri dışında özellikle yaşlı, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla bayramın manevi huzurunu ve heyecanını birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız. Onun için bu mübarek günleri fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgiye ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız” diyerek tavsiyelerde bulundu.


 SÜRÜCÜLERE UYARI: SEVİNÇ HÜZNE DÖNMESİN

Bayramda trafik yoğunluğuna karşı tüm tedbirlerin alındığını belirten Kaymakam Sarı sürücülere şöyle seslendi:

“Bayram nedeniyle artacak trafik yoğunluğuyla ilgili Halfeti genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacaklarına,  bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor; hiç kimsenin bayram sevincini acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum.”

BAYRAMDA ÇALIŞANLARI UNUTMADI

Bayramda çalışanları da unutmayan Kaymakam Sarı “Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın  huzur ve güven içerisinde bayram geçirmeleri için Kurban Bayramı süresince görev yapacak olan tüm güvenlik görevlilerimize, sağlık, itfaiye, zabıta personellerimize,  kolaylıklar diliyor; bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Aziz Şehitlerimizin  kıymetli ailelerinin, kahraman gazilerimizin, Halfetili hemşehrilerimizin, kamu görevlilerimizin, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve basın mensuplarımızın, tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyor; en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

HABERLER  Bugün yapılan KPSS’de Urfa ile ilgili 2 soru
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.