enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5385
EURO
34,8782
ALTIN
2.431,80
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Siverek ve Hilvan’da temaslarda bulundu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Siverek ve Hilvan’da temaslarda bulundu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan  Siverek ve Hilvan’da temaslarda bulundu
10.07.2022 15:45
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Kurban Bayramı dolayısıyla, Siverek ve Hilvan ilçelerini ziyaret etti.

Vali Ayhan, Hilvan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev başındaki güvenlik personeliyle bayramlaştı.

Temasları kapsamında Hilvan’da şehit Halil Şitak’ın baba evini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında şehit ailesiyle bayramlarını tebrik eden Vali Ayhan; şehit ailelerinin diledikleri her an kendilerine ulaşabileceğini söyledi.

Vali Salih Ayhan daha sonra Siverek ilçesine geçerek, tarihi Cudi Paşa Konağı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılıp, kurum amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Program kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personellerle bayramlaşan Ayhan, Şehit Piyade Er Yusuf Gürler’in baba evini ziyaret etti.

Şehit Piyade Er Yusuf Gürler’in babası Mehmet Ali, annesi Fatma ve kardeşiyle bayramlaşan Vali Salih Ayhan, aileye sabırlar diledi.

Şehit Gürler’in babası Mehmet Ali Gürler, Ayhan’ın hediye ettiği Kur’an-ı Kerim’i öperek, “Bir oğlum daha var, ben ve oğlum da Yusuf gibi vatanımız ve bayrağımız için şehit olmaya hazırız.” dedi.

Baba Mehmet Ali Gürler’in sözleriyle duygulandığını belirten Ayhan, “Rabbim herkese nasip etmez. Rabbimden duam ezan, bayrak ve vatan için canımız feda olsun.” diye konuştu.

Ziyarette, Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, 107. Topçu Alay Komutanı Albay Recep Çalışkan ve Belediye Başkanı Ayşe Çakmak da hazır bulundu.

HABERLER  Erdoğan'dan ilk açıklama: Demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.