enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

AA yetkilileri Şanlıurfa’da Yasin Dikme’nin cenaze törenine katıldı

AA yetkilileri Şanlıurfa’da Yasin Dikme’nin cenaze törenine katıldı

AA yetkilileri Şanlıurfa’da Yasin Dikme’nin cenaze törenine katıldı
02.10.2023 23:47
0
A+
A-

Anadolu Ajansı Şanlıurfa muhabiri Yasin Dikme, 1 Ekim 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dikme’nin cenazesi, bugün Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde toprağa verildi.

Cenaze törenine, Dikme’nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, AA Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru, AA Yayınlar ve Prodüksiyonlar Koordinatörü Oğuz Karakaş, mesai arkadaşları ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, basın kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreninde konuşan Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz, Yasin Dikme’nin Anadolu Ajansı için değerli bir gazeteci olduğunu belirterek, ailesinin de kendilerine emanet olduğunu, eşi ve çocuklarına her türlü desteğin verileceğini kaydetti.

Yasin Dikme, 1980 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Harran Üniversitesi Radyo televizyon ile Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun olduktan sonra Anadolu Ajansı’nda muhabir olarak göreve başladı. Ajansın çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra 2010 yılında Şanlıurfa bürosunda muhabir olarak çalışmaya başladı. Dikme, 43 yaşında hayatını kaybetti.

Cenaze töreninin ardından Yasin Dikme’nin naaşı, Hilvan Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yasin Dikme’nin vefatı, Anadolu Ajansı ve Şanlıurfa’da büyük üzüntü yarattı.

HABERLER  TBMM Başkan Vekili Bozdağ, Şanlıurfa'da
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.