enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da eğitimciye şiddet iddiası

Şanlıurfa’da eğitimciye şiddet iddiası

Şanlıurfa’da eğitimciye şiddet iddiası
18.07.2022 14:46
0
A+
A-

Eyyübiye’de bir ilkokulda iddiaya göre okul müdürü ile bir veli arasında çıkan tartışmada müdür darp edildi. Karakolda sonuçlanan tartışmayla ilgili açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi Başkanı Coşkun, “Eğitimciye kalkan eller kırılmalı” dedi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yer alan Yenice İlkokulu Müdürü Dündar Ok ile bir veli arasında okulda bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın fiziksel şiddete dönüştüğü olayda iddiaya göre Müdür Ok, veli tarafından darp edildi.

Her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi olurken, tarafların karakolda polise ifade verdikleri öğrenildi.

COŞKUN: EĞİTİMCİYE KALKAN ELLER KIRILMALI

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şanlıurfa Şubesi Başkanı İbrahim Coşkun, eğitim çalışanlarına yönelik her türlü şiddeti kınadıklarını kaydetti.

BİHA’ya konuşan Coşkun, eğitimcilerin şiddete uğramaması için yetkililere çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Bu tür şiddet olaylarına ilişkin yasal düzenlemeler yapılarak bu gibi olaylara tevessül edenlerin ağır cezalarla mutlaka cezalandırılması gerekir diye düşünüyorum. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Eğitimciye kalkan eller kırılmalı. Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi olarak bu konunun takipçisi olacağız.”

Urfa’nın eğitimde şiddet olaylarıyla gündeme gelmesinden ziyade başarısıyla konuşulması gerektiğini vurgulayan Coşkun, “Bugün YKS sonuçları açıklandı. Urfa’dan da başarılı öğrenciler çıktı. Eğitimi bu tür güzel haberlerle dillendirmemiz gerekirken Urfa’nın bu tür şiddete meyilli şekilde adının çıkması hiçbirimizin hoşuna gitmiyor. Kesinlikle bu şiddeti tasvip etmiyoruz” dedi.  

HABERLER  Şanlıurfa’da zincirleme trafik kazası
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.