enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4530
EURO
34,8305
ALTIN
2.446,17
BIST
9.915,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Karaköprü Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi aldı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Karaköprü Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi aldı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Karaköprü Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi aldı
22.07.2022 07:37
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe gezileri kapsamında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret etti. Başkan Baydilli, Vali Ayhan’ı makamında ağırlarken, belediye meclis üyelerinin katılımıyla ilçede gerçekleştirilen projeler ve çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Baydilli, Vali Ayhan’ın ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını ifade ederken, “Sayın Valimiz Şanlıurfa’ya geldiği günden beri şehri tanımak, bilmek için durmadan çalışıyor. Bugün de kendisini ilçemizde ağırladık ve çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Daha sonra ilçemize kazandırdığımız bilim merkezi, kültür merkezi, müzeler gibi projelerimizi birlikte ziyaret ettik. Sayın Valimiz gerçekten Şanlıurfa’ya bir şeyler katmak, hizmet etmek için uğraşıyor. İnşallah hep birlikte şehrimizin gelişimi için çalışacağız. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da ev sahipliklerinden dolayı Başkan Baydilli’ye teşekkür ederken, Karaköprü’de güzel çalışmalara ve projelere imza atıldığını dile getirdi.

Vali Ayhan, “Karaköprü, Şanlıurfa’nın modern, gelişen ve güzide bir ilçesidir. Burada artan nüfusla birlikte güzel çalışmalara imza atılmış. İnşallah burada vatandaşlarımız için daha güzel hizmetlere imza atılacaktır” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Vali Salih Ayhan’a ilçede yapılan projeleri gezdirirken, daha sonra kırsal mahalle ziyareti gerçekleştirildi. 

HABERLER  Beklenen Rakam Açıklandı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.