enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
32°C

Urfa’da bir babanın isyanı…

Urfa’da bir babanın isyanı…

Urfa’da bir babanın isyanı…
05.08.2022 18:39
0
A+
A-

Haliliye’de yaklaşık 20 saattir elektriklerin kesik olduğunu dile getiren bir baba biri yeni doğmuş 2 çocuğunun kesintiler nedeniyle yaşadığı mağduriyeti anlattı ve duruma isyan etti.

Şanlıurfa’da elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkilemekten öteye geçti ve artık yaklaşık 20 saat süren kesintiler nedeniyle hayat durma noktasına geldi.

Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinde son günlerde sık sık yaşanan kesintiler bugün en çok Haliliye İlçesi’nde mağduriyet yaşattı. Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 16-17 saat süren elektrik kesintisi oldu. Sabah saatlerinden buyana elektriksiz kalan vatandaşlar kavurucu sıcaklarla mücadele etmek zorunda kalırken, esnaflar da iş yapamaz hale geldi.

Mahallede yaşayan bir baba da duruma çocuklarının yaşadığı mağduriyeti örnek göstererek isyan etti. Biri henüz yeni doğmuş iki çocuk babası, çocuklarının sıcaklar nedeniyle bunaldıklarını ve bu sebeple ağladıklarını belirterek “Nereye yazdıysak boş. Böyle elektriksiziz. Dün akşam da 4 saat elektrik yoktu. Hala elektrik kesintisi yaşıyoruz. 21. yüzyılda Şanlıurfa!” dedi.

Mahalleli soruna acil çözüm bekliyor.

HABERLER  Şanlıurfa’da yeni korona virüs tedbirleri
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.