enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3439
EURO
35,1429
ALTIN
2.240,63
BIST
8.900,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
17°C
Şanlıurfa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
13°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
14°C
Cuma Çok Bulutlu
14°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Akçakale Ve Harran’da Trafik Sinyalizasyonu

Akçakale Ve Harran’da Trafik Sinyalizasyonu

Akçakale Ve Harran’da Trafik Sinyalizasyonu
11.08.2022 19:55
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla Akçakale ve Harranilçesinde kavşak, ana arter ile yeni açılan yollarda trafik ikaz lambalarını yeniledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Akçakale İlçesinde kavşak, ana arter ve yeni açılan yollarda akıllı sinyalizasyon sistemi kurdu. Akçakale ilçesinde Akıllı sinyalizasyon çalışmasını tamamlayan ekipler, Harran İlçesindeki ana arter ve kavşaklarda akıllı sinyalizasyon yenileme çalışmasına başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,7/24 hizmet anlayışı ile sinyalize sistemlerinin rutin olarak bakım ve onarım çalışmasını yapıyor. Anlık arıza ve kazalara müdahale eden Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü personelleri Akçakale ve Harran İlçesinde sinyalize ve elektronik ekipmanların temizlik ve modernizasyon işlemlerini tamamladı.

Akçakale ve Harran ilçelerinde başlanan çalışmalar tüm il geneline yayılarak 40 adet sinyalize kavşak daha yapılacak. Şanlıurfa ve ilçelerde son 2 yılda yapılan çalışmalar neticesinde 70olan sinyalize kavşak sayısı 150’ ye ulaşacak.

Endüstriyel pano, alt yapı kabloları, araç sayım kameraları ve uyarıcı LED ışıkların bakımı ve temizliği yapılarak trafikte güvenli ulaşım sağlanıyor. Trafik kontrol merkezindeki görevliler tarafından sürekli takip edilen kavşaklarda oluşan arızalar anında gideriliyor.

HABERLER  Tanal, Urfa'daki Hazine Arazisi Hırsızlarını Uyardı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.