enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
ALTIN
2.494,72
BIST
9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

İstifa eden Mehmet Hamcan: Geri dönme talebim yok

İstifa eden Mehmet Hamcan: Geri dönme talebim yok

İstifa eden Mehmet Hamcan: Geri dönme talebim yok
17.08.2022 08:03
0
A+
A-

İstifa ettiğini duyuran Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan’a kararını değiştirmesi yönünde sosyal medyada çağrı yapıldı. Geri dönme talebi bulunmadığını belirten Hamcan, “Çağrıda bulunmayın. Bulunan varsa da iyiliğimi istiyorsa silsin” açıklamasında bulundu.

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Hamcan önceki gün görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak yaklaşık 8 yıldır görevini sürdüren Mehmet Hamcan istifa dilekçesini verdiğini sosyal medyadan duyurdu. Hamcan, “Başta ailem ve tüm sevenlerim buradan duydukları için özür dilerim” ifadesini kullandı.

Hamcan’ın istifa kararı sonrası sosyal medyadan birçok paylaşım yapıldı. Paylaşımlarda Hamcan’ın kararını değiştirerek istifa dilekçesini geri çekmesi istendi.

Sosyal medyadaki çağrılar sonrası Hamcan dün gece saatlerinde hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Kararının kesin olduğunu vurgulayan Hamcan, “Değerli arkadaşlar sizden ricam lütfen istifam ile ilgili sosyal medyada çağrılarda bulunmayın bulunan varsa da iyiliğimi istiyorsa silsinler. Ben kendim istifa ettim geri dönmek gibi talebim de yoktur. Başta sayın valimiz sayın kaymakamımız olmak üzere mülki amirlerime bu konuda anlayış ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da 26 milyon liralık dolandırıcılık son anda engellendi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.