enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı

Eyyübiye Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı
25.08.2022 08:38
0
A+
A-

Şanlıurfa’da yapımı devam eden, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyüklerinden olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı. Spor tesisleri ve ağaçlandırması büyük oranda tamamlanan tesiste, oyun alanları, kamelyalar, aletli spor alanlarının kurulumu da tamamlandı.

 Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde ağaçlandırma çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Yetişkin ağaçların dikildiği, aşırı sıcaklardan kurumamaları için titizlikle bakım ve sulamalarının yapıldığı ağaçlara, sonbahar ve kış aylarında yenilerinin de ilave edileceği öğrenildi.

Çok sayıda ve çeşitte bahçe süs bitkilerinin de yer alacağı Eyyübiye Millet Bahçesi’nde, aşırı sıcakların sona ermesiyle çimlendirme çalışmaları da başlayacak.

İçerisinde, halkın nefes alacağı çok büyük yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, kamelyalar, banklar, spor alanları, gölet ve kapalı tesislerin yer alacağı Eyyübiye Millet Bahçesi, çok yakın zamanda hizmete sunulacak.

HABERLER  İngiltere’de yaşayan Somalili mülteciden Şanlıurfa’da yaşayan Suriyelilere yardım
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.