enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,8785
ALTIN
2.435,87
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
32°C
Şanlıurfa
32°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Karbel Karaköprü Belediyespor evinde 3 puan istiyor

Karbel Karaköprü Belediyespor evinde 3 puan istiyor

Karbel Karaköprü Belediyespor evinde 3 puan istiyor
09.09.2022 11:22
0
A+
A-

Karbel Karaköprü Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı Şile Yıldızspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Urfa temsilcisi, bu sezon kendi sahası ve seyircisi önünde ilk defa lig maçına çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, 11 Eylül Pazar Günü kendi evinde Şile Yıldızspor’u ağırlayacak.

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda 1922 Konyaspor beraberliği ile kapatan kırmızı siyahlı ekip, bu kez Şile Yıldızspor’u konuk edecek.

Sezonun ilk iç saha maçının hazırlıklarını tesislerinde Teknik Direktör Besim Durmuş gözetiminde  sürdüren kırmızı siyahlı ekip karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor’da yapılan antrenmanda hafif tempolu koşuyla başlanırken, daha sonra taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanda futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.

Şile Yıldızspor maçıyla ilgili konuşan Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, sezona 1 puanla başladıklarını ancak sahada iyi bir izlenim bıraktıklarını dile getirerek şunları söyledi:

Konya’da 9 kişi kaldık ama yine de pozisyonlar yakaladık. O maç artık geride kaldı ve bu hafta sahamızda oynayacağımız Şile maçına odaklandık. Bu hafta taraftarlarımızın büyük desteğiyle iyi bir oyun sergileyip kazanmak istiyoruz. Bu maçta bütün taraftarlarımızı, Şanlıurfalı hemşerilerimizi tribüne desteğe bekliyoruz”

Müsabakayı, Ankara bölgesi klasman hakemlerinden Gürel Uzuner yönetecek. Uzuner’in yardımcılığını, Yakup Keçeci, Ahmet Ulu yapacak. Maçın dördüncü hakemi görevini Giray Şaylan üstlenecek.

Karşılaşma 11 Eylül Pazar günü saat 15.30’da Faruk Çelik Stadında oynanacak.

HABERLER  Şanlıurfaspor yeni transferini duyurdu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.