enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da ilk! Badem hasadı yapıldı, Vali destek sözü verdi

Şanlıurfa’da ilk! Badem hasadı yapıldı, Vali destek sözü verdi

Şanlıurfa’da ilk! Badem hasadı yapıldı, Vali destek sözü verdi
12.09.2022 05:15
0
A+
A-

Karaköprü’de “Urfa Bademi” hasat şenliği düzenlendi. Hasada katılan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Emek sizden, destek bizden, bereket de Allah’tan olsun; hasadımız bol bereketli olsun” dedi.

Bereketli tarım topraklarıyla tarımın başkenti olarak bilinen Şanlıurfa’da sıcağın da etkisiyle iyice olgunlaşan Urfa Bademlerinin hasadı yapıldı.

İsot, fıstık, üzüm gibi hasatları her yıl gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün de desteği ile tarlada badem hasadı için kolları sıvadı.

Karaköprü İlçesi Çakmaklı Mahallesi’nde MHP eski dönem Milletvekili Muzaffer Çakmaklı ev sahipliğinde hasat yapıldı. Programa Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Hilvan Belediye Başkanı Arslan Ali Bayık, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Said Ağan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, MHP geçmiş dönem Milletvekili Muzaffer Çakmaklı, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Fedai Çakmaklı, ŞU TSO Başkanı İbrahim Halil Peltek, MHP eski dönem İl Başkanı Nejdet Çakmaklı, İş İnsanı Taner Çakmaklı ,İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Çakmaklı ve çok sayıda yetkili ve çiftçiler katıldı.

VALİ AYHAN: EMEK SİZDEN, DESTEK BİZDEN

Bir konuşma yapan Vali Ayhan, bademin insan sağlığına dikkat çekti ve “Bir çok hastalığa o kadar faydalı ki bunu okuyan kişi bahçesine bir kaç badem ağacı dikecektir” dedi. Destek sözü de veren Vali Ayhan “Şanlıurfa’mız tarım ve hayvancılıkta lokomotif şehirlerden bir tanesi… Neredeyse her hafta başka bir ürünle hasat günü yapıyoruz. Fıstık, badem denilince Şanlıurfa akla gelsin istiyoruz. Emek sizden, destek bizden, bereket de Allah’tan olsun; hasadımız bol bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Gaziantep Havalimanı’nda uçuşlar yapılamıyor

Diğer protokol üyelerinin ardından tarlalarda hasat yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.