enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5851
EURO
34,6875
ALTIN
2.525,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Gençlere ucuz teknolojik ürün hamlesi mi geliyor?

Gençlere ucuz teknolojik ürün hamlesi mi geliyor?

Gençlere ucuz teknolojik ürün hamlesi mi geliyor?
22.09.2022 07:24
0
A+
A-

Bir yıldan az süre kalan seçimler için çalışmalar sürüyor. Sosyal konut projesinin ardından uygun taksitle otomobil müjdesi beklenirken AK Parti’nin yeni bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi. 2023 için kolları sıvayan hükümetin, gençlere ucuz teknoloji ürünü üzerinde yoğunlaştığı bilgisi alındı. Öte yandan açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı ifade edildi.

Her gün biraz daha yaklaştığımız seçimler için çalışmalar sürerken AK Parti’nin yeni projeler üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. TOKİ Sosyal Konut Projesi’nin yankıları sürerken geçtiğimiz günlerde, ucuz taksitle otomobil müjdesi verileceği iddiaları gündeme gelmişti.

2023 için çalışmalarını yoğunlaştıran hükümetin 28 Ekim’de Vizyon Belgesi’ni açıklayacağı öğrenildi. Birçok projenin yer alacağı seçim beyannamesinde, özellikle gençler için önemli adımlar atılacağı ifade edildi…

VEKİLLERDEN GÖRÜŞ VE ÖNERİ ALINIYOR

Haziran 2023’te yapılması beklenen seçimler için kolları sıvayan AK Parti, seçim beyannamesine ilişkin çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda proje ve uygulamalar belirlenirken yaz boyunca sahada olan AK Partili milletvekillerinin görüş ve önerileri de dikkate alınacak. Öte yandan milletvekilleri, vatandaşın nabzı ve beklentilerini rapor haline getirip parti genel merkezine sunmaya başladı.

GENÇLERE UCUZ BİLGİSAYAR, TABLET VE CEP TELEFONU

Sabah’ta yer alan habere göre birçok proje ve çalışmanın yer aldığı beyannamede dikkat çeken maddelerden biri de gençlerle ilgili oldu. Alınan bilgilere göre gençlere yönelik sürpriz projeler de olacak. Örneğin bilgisayar, tablet ve cep telefonu gibi elektronik eşya alımında gençlere yönelik vergi indirimleri gündeme gelebilecek.

HABERLER  Şanlıurfa'da su birikintileri oluşmaya başladı! Polisler görev başında…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.