enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

HDP’li Tuncer Bakırhan: Biz halkın ittifakıyız

HDP’li Tuncer Bakırhan: Biz halkın ittifakıyız

HDP’li Tuncer Bakırhan: Biz halkın ittifakıyız
27.09.2022 11:55
0
A+
A-

Şanlıurfa’da HDP heyeti, STK temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, “Yerelin olmadığı, yerelin kendi sorunlarını dile getiremediği hiç bir rejim ne daha demokratik ne de daha kapsayıcıdır” ifadesini kullandı.

Şanlıurfa Barosu Tahir Elçi Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, HDP Dış İlişkilerden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Feleknas Uca, HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Ayşe Sürücü, Ömer Öcalan ve Nusrettin Maçin, Urfa Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcisi katıldı.

HDP, Şanlıurfa’da düzenlediği etkinlikle STK ile bir araya geldi. HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Bakırhan, partisinin uzun süredir yerelde halkla bir araya geldiğini dile getirerek, parti olarak siyaseti yerelden yürütülmesine önem verdiklerini belirtti.

BAKIRHAN: NE ZAMAN BAŞIMIZ SIKIŞSA HALKA GİDİYORUZ

Parti olarak siyaseti yerelden yürütmeye önem verdiklerini belirten Bakırhan, “Yerelin olmadığı, yerelin kendi sorunlarını dile getiremediği hiç bir rejim ne daha demokratik ne de daha kapsayıcıdır HDP’nin bugüne kadar ayakta kalmasının temel sebeplerinden biri budur. Ne zaman başımız sıkışsa ve ne yapacağımızı öğrenmemiz gerekse halka gidiyoruz. 10 yıllardır öğrenmiş olduğumuz temel şey budur. Sorunların temel çözümü halktır.

Türkiye’nin asıl tablosu şu an cezaevindedir. Bu toplumun sesi soluğu cezaevlerindedir. Türkiye’nin aynası Soylu ve Erdoğan’ın anlattıkları değil, HDP’ye, kadınlara, Kürtlere, Alevilere demokratik kitlelere yapılan baskı, pazarlarda marketlerde halkın yaşadıklarıdır” ifadesini kullandı.

HABERLER  Bakan Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları için Hakkari'ye harekat merkezine gitti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.