enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5263
EURO
34,7704
ALTIN
2.493,89
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
30°C

Dr. Yeşil; Pamuk Çiftçisi İsyan Ediyor!

Dr. Yeşil; Pamuk Çiftçisi İsyan Ediyor!

Dr. Yeşil; Pamuk Çiftçisi İsyan Ediyor!
28.09.2022 10:18
0
A+
A-

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Dr. Abdullah Yeşil Pamuk Çiftçisi isyan ediyor dedi.

Dr. Yeşil Partinin resmi hesabında yaptığı paylaşımda; Ey İktidar Sahipleri! Urfa’lının Pamuğuna ne zaman Cumhurbaşkanı Karadeniz Fındığı gibi Baş Fiyat Açıklayacak ve Ne zaman Fiskobirlik gibi bir Pamuk Birliği kuracaksınız? diyerek, paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Bakanlığı, Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı da etiketledi.
Ayrıca; Dr. Yeşil Partinin resmi hesabında yaptığı paylaşımda, Suruç’lu Pamuk Çiftçisinin dilinden Çiftçinin İflası! Diye çiftçinin isyan ettiği bir videoyu da ekledi.
Ayrıca; Dr. Yeşil Katıldığı Radyo Urfa Programında Siyasetname Programı Sunucusu Osman Gülebak’a da şu demeçleri verdi; Pamuk çiftçisi isyanın eşiğinde, Pamuk Fiyatları geçen sene 18TL ederken bu sene 15TL ediyor, Akaryakıt fiyatları 5 kat artarken, Gübre fiyatları 5 kat artarken tüm girdilerin fiyatları 5 kat artarken pamuk fiyatları neden bu kadar düşük, Sayın Cumhurbaşkanı, Karadenizde Fındıkın fiyatını müjde şeklinde açıklıyorsun da pamuk fiyatlarından neden hiç bahsetmiyorsun dedi.

HABERLER  Bingöl'deki deprem Şanlıurfa'da hissedildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.