enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

CHP’li Paydaş: Ölüm yolu değil, yaşam yolu olsun

CHP’li Paydaş: Ölüm yolu değil, yaşam yolu olsun

CHP’li Paydaş: Ölüm yolu değil, yaşam yolu olsun
05.11.2022 14:38
0
A+
A-

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Sekreteri Ronayi Paydaş, ‘ölüm yolu’ olarak tabir edilen Şanlıurfa-Suruç kara yolunda sık sık yaşanan kazaların önüne geçilmesi adına bir an önce çalışmaların başlaması için yetkililere çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı Sekreteri Ronayi Paydaş, dün Şanlıurfa-Suruç karayolunda meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 3 vatandaşın taziyelerine katılıp, başsağlığı diledi.

Paydaş, ‘ölüm yolu’ olarak adlandırılan Şanlıurfa-Suruç karayolunda hemen hemen her gün yaşanan trafik kazaların son bulması için yetkililere çağrıda bulunarak daha fazla acıların yaşanmaması için yetkililere çağrı yaptı.

Paydaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ‘ölüm yolu’ olarak ifade edilen Suruç yolunun bir an önce yapılması için çağrıda bulundu.

Konuyla ilgili olarak CHP’li Paydaş sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Şanlıurfa-Suruç yolunda dün yaşanan kaza nedeniyle 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Suruç yolu can almaya devam ediyor. Yolda çalışmalar yapılması lazım. Vatandaşlarımız hayatını kaybetmesin artık. Dün kazada hayatını kaybedenlerin taziyelerindeyiz.  Göz göre göre kaza geliyorum dedi ve yine yaşandı. Mekuş köyünden Kızılkaya ailesinin iki ferdi kazada yaşamını yitirdi. Kendilerine Allah’tan rahmet Kızılkaya ailesine ve tüm Suruç’a sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Son zamanlarda pamuk hasadıyla pamuklar kamyon ve tırlarla o yoldan gidiyor. Yolun durumu çok kötü ve her an başka bir kaza gelebilir. Yetkililere sesleniyoruz. Bu ölümler bir daha yaşanmasın, bu kazalar bir daha olmasın. Bir an önce Suruç Şanlıurfa arası çalışma yapılmaya başlansın. Suruç ölüm yolu değil, yaşam yolu olsun ” ifadelerine yer verdi.

HABERLER  HÜDA PAR'ın adayı Özaslan, Şanlıurfa için 11 vizyon projesini açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.