enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3623
EURO
34,6594
ALTIN
2.381,45
BIST
10.190,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Çok Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Av. Vedat Akagündüz Ceylanpınar Belediye Başkanı Aday Adayı oldu

Av. Vedat Akagündüz Ceylanpınar Belediye Başkanı Aday Adayı oldu

Av. Vedat Akagündüz Ceylanpınar Belediye Başkanı Aday Adayı oldu
15.11.2023 18:18
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı başvurusu yapan Av. Vedat Akagündüz, ilçenin sorunlarına çözüm üretmek için aday olduğunu belirtti.

Akagündüz, Ceylanpınar’ın potansiyeli olan bir ilçe olduğunu ancak sorunlarının da olduğunu söyledi.

Akagündüz, “Ceylanpınar’ın sorunlarına çözüm üretmek için aday oldum. İlçemizin altyapısı, ulaşım sorunu, istihdam sorunu gibi birçok sorunu var. Bu sorunları çözmek için projeler hazırladım. İlçemizi hak ettiği yere getirmek için mücadele edeceğim.” dedi.

Akagündüz, 1975 yılında Ceylanpınar’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ceylanpınar’da tamamladı. Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler dalında yüksek lisansını tamamlamıştır. Son olarak da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir.

Akagündüz, mezuniyetinin ardından Şanlıurfa’da avukatlık yapmaya başladı. Ayrıca TEDAŞ ve DSİ’de Raportör, Harran Üniversitesi öğretim görevlisi olarak çalıştı. Halen serbest avukat ve uzman arabulucu olarak çalışmaktadır.

Akagündüz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERLER  Irak ve Suriye tezkeresine hayır diyecekler
Yorumlar

  1. Abdi bozdoğan dedi ki:

    Yürekten başarılar diliyorum

  2. Ceylanpınar kuşu dedi ki:

    Ceylanpınarın gerçekten böyle değerli ve eğitimli bir belediye başkanına ihtiyacı var. yürekten destekliyorum. AK Parti vedat akagündüz ile kesin kazanır bu fırsatı ceylanpınalılar kaçırmamalı