enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Bazı kamu kurumlarına personel alımı yapılacak

Bazı kamu kurumlarına personel alımı yapılacak

Bazı kamu kurumlarına personel alımı yapılacak
07.11.2022 10:46
0
A+
A-

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Türk Patent ve Marka Kurumu ile Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine yeni personel alımları yapılacak.

Resmi Gazete’de yer alan ilanlara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde çalıştırmak üzere 30 personel, Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) sınai mülkiyet uzman yardımcısı olarak 14 uzman yardımcısı, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da 30 uzman yardımcısı alımı yapacak.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek sözleşmeli 5 mühendis, 8 tekniker, 13 büro personeli ve 4 programcı İstanbul’da kurumun genel müdürlüğünde istihdam edilecek.

KPSS puanı dikkate alınarak yapılacak alımlarda başvurular e-Devlet’te “Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “http://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr” internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Başvuruda son gün 16 Kasım.

14 UZMAN YARDIMCISI TÜRKPATENT’TE İSTİHDAM EDİLECEK

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) 14 sınai mülkiyet uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

KPSS puanı ve sözlü sınav yoluyla yapılacak alımların başvuruları kurumun “www.turkpatent.gov.tr” adresinde yer alan formun doldurulmasıyla gerçekleştirilecek.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ve sınavla ilgili bilgiler sınav tarihinden en az iki hafta önce TÜRKPATENT’in internet sitesinden ilan edilecek.

30 UZMAN YARDIMCISI DA SİGORTACILIK KURUMUNA

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu da bünyesinde istihdam etmek üzere 30 uzman yardımcısı alımı yapacak.

Sınav başvuruları 14 Kasım saat 09.00’da başlayıp, 25 Kasım’da saat 17.00’da sona erecek.

Başvurular, e-Devlet üzerinde Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacak.

HABERLER  Benzine gece yarısı indirim geliyor

Giriş sınavının yazılı aşaması, 24-25 Aralık tarihlerinde sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul’da yapılacak.

Giriş sınavının yazılı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar ve sınav yeri sınavdan en az iki hafta önce kurumun resmi internet sitesinden (https://www.seddk.gov.tr/) ilan edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.