enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
ALTIN
2.499,00
BIST
9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Devlet Bahçeli AK Parti’nin HDP ziyareti değerlendirdi

Devlet Bahçeli AK Parti’nin HDP ziyareti değerlendirdi

Devlet Bahçeli AK Parti’nin HDP ziyareti değerlendirdi
08.11.2022 09:55
0
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişiklik teklifi için AK Parti heyetinin HDP ile görüşmesinin doğal ve doğru bir adım olduğunu söyledi. Bahçeli, ”HDP’ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyorum. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur ve aynısıdır” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

Bahçeli, AK Parti’nin başörtüsüne ilişkin anayasa değişikliği teklifi konusunda HDP’yi ziyaret etmesini değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, AK Parti heyetinin Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesinin son derece doğal ve doğru bir adım olduğunu söyledi.

“BİZİM GÖZÜMÜZDE HDP NEYSE CHP DE ODUR”

MHP lideri, ”Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur. Biz makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz” dedi.

Bahçeli, şunları söyledi:

“AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal ve doğru bir adımdır. HDP’ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyorum. AK Parti heyetinin CHP ile kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP’yi dillerine dolamaları müflis bir tavırdır. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur ve aynısıdır. Biz görüşüldüğüne değil makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz”.

HABERLER  Metin Baydilli sandık görevlileri ile iftarda buluştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.