enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,6139
EURO
34,8224
ALTIN
2.509,77
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından okullarda bağımlılık eğitimi verildi

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından okullarda bağımlılık eğitimi verildi

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından okullarda bağımlılık eğitimi verildi
11.11.2022 12:11
0
A+
A-

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi, bağımlılıkla mücadele eğitimleri kapsamında 3 okulda bağımlılıkla ilgili seminer verdi.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile “Türkiye Bağımlılıklarla  Mücadele Eğitimleri” kapsamında  13 ilçede 50 gönüllü rehber öğretmenle 130 okulda 30 bin öğrenciye bağımlılık semineri planladı.

Eğitimler kapsamında bugün Siverek Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Maşuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Karaköprü’de Metehas İlköğretim Okulu’nda seminer verildi.

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Aziz Çiftçi, kentteki tüm kesimlere bağımlılık illetini anlatmak ve farkındalık oluşturarak toplumu duyarlı hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Çiftçi, “Hiçbir ferdimizi bu illete feda etmeyeceğiz. Bağımlı olan bir ferdimizi Bağımsız yapmak, Bağımsız olan bir ferdimizi de Bağımlı yapmamak için çalışacağız. Yeşilay Cemiyetimizin bu kıymetli çalışmalarında halkımızın gönüllülük esasında bize destek olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.