enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

ŞUTSO’nun yeni yönetimi ilk meclis toplantısını yaptı

ŞUTSO’nun yeni yönetimi ilk meclis toplantısını yaptı

ŞUTSO’nun yeni yönetimi ilk meclis toplantısını yaptı
17.11.2022 10:15
0
A+
A-

ŞUTSO’da yeni yönetimin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) 2022-2026 Dönemi ilk meclis toplantısı, ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, meclis üyeleri Halil Peltek, İsa Gökmen, Cihan Oktay, Serhat Gerger ve İsmet Yıldırım gündem dışı bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmanın ardından, olağan meclis toplantısına geçildi.

2022 Kasım Ayı Meclis Toplantısı, meclis görevleri toplantılar hakkında bilgilendirme, TOBB Kanunu Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği hakkında bilgilendirme, AB Bilgi Merkezi Tanıtımı ve Projeler hakkında bilgilendirme, Ekim ayı mizanı, Hesapları İnceleme Komisyonunun belirlenmesi gündemiyle Meclis Başkanı Serhat Karadağ başkanlığında yapıldı.

Meclis Başkanı Serhat Karadağ, açılış konuşmasında, 41’i yeni 77 meclis üyesi ile ŞUTSO’nun yapacağı tüm çalışmalara katkı sunacaklarını vurguladı. Karadağ, şunları söyledi:

“Bizler birlikte yöneteceğiz dedik, o vizyonla çalışma proseslerimizi oluşturduk. Tarım, sanayi, turizm ve ilimizin en büyük sektörlerinden olan inşaat sektörü için hızlıca çözüm üretme potansiyelimizi belirledik. Problemlere çözüm üretirken, ekonomik büyümeye ivme kazandıracak yeni projelerimizi hazırladık. 2022-2026 döneminde, çağdaş ve yenilikçi bir yönetim anlayışını hâkim kılan, üyelerimize daha hızlı ve modern bir hizmet verecek bir yapıyı kurgulamak üzere yola çıktık. Hep birlikte, ortak akılla bu yapıyı en kısa zamanda oluşturacağız.”

Toplantıda ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim de bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Başkan Yetim, “Hepimizin yeni görevlerini tebrik ediyor, hep birlikte başarılı bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum. Önceki dönem birlikte çalıştığımız Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, tüm Meclis, Meslek Komite ve Disiplin Kurulu üyelerimize Odamıza kattıkları değer için de yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde birlik ve beraberlik içerisinde başarılarla dolu bir dönem yaşar, başarılı çalışmalara imza atarız” dedi.

HABERLER  Yeni konut kampanyasında detaylar çarşamba günü açıklanacak
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.