enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4997
EURO
34,9321
ALTIN
2.433,52
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C

Esentepe Mahallesine sentetik çim saha yapılıyor

Esentepe Mahallesine sentetik çim saha yapılıyor

Esentepe Mahallesine sentetik çim saha yapılıyor
18.11.2022 16:05
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi, Esentepe Mahallesinde kullanılmayan semt pazarı yerine sentetik çim saha yapıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençlerin spor yapması ve düzenli bir ortamda oynaması için Esentepe Mahallesine sentetik çim saha kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerinde kazandırılacak çim sahaların ardından Esentepe Mahallesinde de gençlerin isteğini üzerine belediye ekipleri kullanılmayan pazar yerini sökerek sentetik çim sahaya çeviriyor.

Saha yapılacak alanı ziyaret eden Başkan Baydilli çalışmalar ile ilgili bilgi alırken, eski pazar yerinin bir an önce kaldırılıp sentetik çim saha için çalışmalarının başladığını belirterek şunları söyledi:

 “Esentepe Mahallemizde sabah gezilerimiz sırasında gençlerimizin bizden saha talebi oldu. Biz de gençlerimiz için kalıcı yatırımlar yapmak isteğimizle bu talebi yerine getirmeye çalıştık. Bu anlamda Esentepe Mahallemizde kullanılmayan bir pazar yeri vardı ve bunu sentetik saha olarak değerlendirmek istedik.

Pazar yerinin söküm çalışmaları başladı, kısa süre sonra da sahamızın çalışmalarına başlayacağız. İki tane okulun ortasında olan bu sahamızdan öğrencilerimiz de faydalanıp çeşitli spor turnuvaları yapabilecek. Sentetik çim sahamız şimdiden Esentepe Mahallemize hayırlı olsun”.

Öte yandan Başkan Baydilli, merkezde 3 tane kırsalda da 12 tane mahalleye sentetik çim saha kazandırmak için çalışmaların başladığını sözlerine ekledi.

HABERLER  Vali Ayhan ve Başkan Beyazgül enkaz bölgesinde!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.