enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfa’da Amatör spor kulüplerine 400 bin TL’lik yardım! “Bu daha başlangıç”

Şanlıurfa’da Amatör spor kulüplerine 400 bin TL’lik yardım! “Bu daha başlangıç”

Şanlıurfa’da Amatör spor kulüplerine 400 bin TL’lik yardım! “Bu daha başlangıç”
22.11.2022 20:03
0
A+
A-

Amatör spor kulüplerine 400 bin TL nakdi yardım verilmesi için düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan “Bu yalnızca bir başlangıç… Gençlerimize fayda sağlayacak olan her unsurun en baştaki destekçisi bizler olacağız” dedi.

Şanlıurfa Valiliği, Amatör Spor Kulüplerine Destek Programı düzenledi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen programa Vali Salih Ayhan ile 10 amatör spor kulübü temsilcileri ve sporcular katıldı. Vali Ayhan konuşmasına amatör spor kulüplerine her zaman destek vereceklerini ve böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek başladı.

VALİ AYHAN: ŞANLIURFA’MIZDA 85 BİN 829 LİSANSLI SPORCU VAR

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da amatör spor dallarına da ilginin yoğun olduğuna dikkat çeken Vali Ayhan, “İlimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri, sporun gelişmesine önemli katkılar yapmaktadır. Bu açıdan baktığımızda amatör spor kulüplerinin varlığı gençlerimiz için çok önemlidir. Türkiye’nin en genç şehri olan Şanlıurfa’mızda, 85.829 lisanslı sporcumuz mevcut. 181 olan kulüp sayımızı da göz önünde bulundurursak amatör spor dallarına oldukça yoğun ilgi var diyebiliriz. Spor, kötü alışkanlıklardan koruduğu gibi, öz disiplin edinilmesini de sağlar. Çocuklarımızı spora yönlendirerek, parlak geleceğimizi emin ellere teslim ediyoruz” dedi.

 “YENİ BRANŞLARDA YENİ KULÜPLER KURMAK İSTİYORUZ”

Amatör spor kulüplerine verdikleri destek hakkında bilgi veren Vali Ayhan, “10 spor kulübümüze 400 bin TL destek sağlayacağız. Bu yalnızca bir başlangıç… Gençlerimize fayda sağlayacak olan her unsurun en baştaki destekçisi her zaman bizler olacağız. Çünkü gençliğimizi güzel alışkanlıklara yönlendirmek, onları kötü uğraşlardan uzaklaştırmakla aynı manayı taşıyor. Geleceğimizi korumak, aydınlatmak ve niteliğini daha da artırmak için desteklerimiz devam edecek. Amatör kulüplerimizi destekleyerek onları geliştirmek ve yeni branşlarda yeni kulüpler kurarak amatör sporu tabana yaymak istiyoruz” dedi.

HABERLER  Şanlıurfaspor, deplasmanda Manisa FK ile berabere kaldı

10 KULÜBE 400 BİN TL DESTEK

Konuşmanın ardından Vali Ayhan, amatör spor kulübü yöneticileri ve sporcular ile sohbet etti. Program, kulüplere verilecek olan destek çeklerinin teslimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.