enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Karaköprü’deki 4 mahallede yeni yol açma çalışmaları

Karaköprü’deki 4 mahallede yeni yol açma çalışmaları

Karaköprü’deki 4 mahallede yeni yol açma çalışmaları
25.11.2022 12:35
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Narlıkuyu Mahallesinde ömrünü tamamlamış ve deforme olan yollar, yapılan altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfaltla yenileniyor.

KARAKÖPRÜ -Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye yeni yollar kazandırılırken, deforme olmuş ve ömrünü tamamlamış asfalt yollarda da yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Narlıkuyu Mahallesinde deforme olmuş asfalt yolların bozulması nedeniyle yoldaki asfalt tamamen sökülerek yeni sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mahalledeki çalışmaları ziyaret ederken, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızlandırılıp yolların kısa sürede hizmete açılması istedi.

Baydilli, kış ayları öncesi yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek vatandaşlara daha fazla yenilenmiş yol sunabilmek için fen işleri ekiplerinin ciddi bir çalışma gerçekleştirdiğini kaydetti. Baydilli, “Narlıkuyu Mahallemizde 1361. sokağımızda kilitli parke çalışması ile 1261. caddede asfalt yol yenileme gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla kış öncesi vatandaşlarımıza yeni güzel yollar sunmak istiyoruz.

Fen işleri personelimiz ve yüklenici firma gerçekten çok ciddi bir yoğunlukla çalışıyor kış aylarına kadar yetiştirebildiğimiz kadar yol yapıp sonra bahar aylarından başlayarak kalan yollarımızın yapımına devam edeceğiz. Yenilenen yollarımız ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Karaköprü’müzü hak ettiği yere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Narlıkuyu Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt yol yenileme çalışmasının yanı sıra Doğukent, Seyrantepe, Batıkent ve Güllübağ Mahallelerinde ise yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor.

HABERLER  Eyyübiye Belediyesinden yeni konut müjdesi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.