enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5976
EURO
34,7516
ALTIN
2.491,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Vali Ayhan’dan 3 Aralık mesajı

Vali Ayhan’dan 3 Aralık mesajı

Vali Ayhan’dan 3 Aralık mesajı
02.12.2022 15:00
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Engelli kardeşlerimizi hatırlamak, onların yaşadıklarıyla empati kurmak ve başarılarının farkına varmak için yılın tek bir günü elbette yeterli değildir.” ifadesini kullandı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Ayhan, yayımladığı mesajında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün önemine değinerek, şunları kaydetti:

“Birleşmiş Milletler öncülüğünde tüm dünyada kabul gören 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak unsurlara dair farkındalığımızı artırması bakımından ehemmiyet taşıyan bir gündür.

Engelli kardeşlerimizi hatırlamak, onların yaşadıklarıyla empati kurmak ve başarılarının farkına varmak için yılın tek bir günü elbette yeterli değildir. Bizler her daim kardeşlerimizi hatırlamaya, yalnız olmadıklarını hissettirmeye gayret gösteriyoruz. Her durumda ve her zaman onların yanındayız.

Bu dünyada var olan her şey, biz insanlar için. Bunu idrak ederek yaşamak, dikkat etmemiz gereken en önemli noktadır. Önümüzdeki hayat yolculuğunda, kendimizin ya da sevdiklerimizin ne tür imtihanlarla karşılaşacağını bilemeyiz. ‘’Ne olduğuna değil ne olacağına bak.’’ diye boşuna söylememişler. Bu yüzden herkese karşı iyi niyetle ve samimiyetle yaklaşmak, bizi iyi insan yapan erdemlerden birisi olacaktır. Çünkü hepimiz eşitiz, hepimiz gündelik yaşamın içerisinde aynı rolleri paylaşıyoruz.

Engelli kardeşlerimiz de ”engel” kelimesine takılmadan el sanatlarında, sporda, müzikte, resimde ve daha pek çok alanda, hayatın tam merkezinde ‘’Biz de varız.” diyerek yeteneklerini sergiliyorlar. Dünyanın gidişatını değiştirecek hamlelerde bulunabilmek için çok fazla şeye gerek yok! Yalnızca, inanmış ve sağlam bir kalbe ihtiyaç var. Onlar yeter ki hayaller kursunlar, kendilerine hedefler belirlesinler… Devlet olarak bizler, onların hayallerini gerçeğe çevirme noktasında her daim elimizden geleni yapacağız.

HABERLER  Urfa'da camide cep telefonu hırsızlığı kamerada

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata katılımda gösterdikleri gayretlerden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.

Engelli kardeşlerimizin önündeki bütün zorlukların düzlük olduğu, fani bedenlerimize ait olan farklılıkların bizi insan olarak ayırmadığı, eşit, mutlu ve huzurlu bir dünya temenni ediyorum”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.