enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5619
EURO
34,8813
ALTIN
2.429,52
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Akçakale Belediyesi patlamada mağdur olanlara ev tahsis etti

Akçakale Belediyesi patlamada mağdur olanlara ev tahsis etti

Akçakale Belediyesi patlamada mağdur olanlara ev tahsis etti
04.12.2022 15:33
0
A+
A-

Akçakale’de sabah saatlerinde bir binada yaşanan patlama sonrası olay yerine giden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, evleri zarar görenlerin barınma sorununun çözüme kavuştuğunu belirterek, “Burada mağdur olan kiracı ailelere belediye olarak ev tahsisinde bulunduk. İsteyen burada kalabilir” ifadelerini kullandı.

Akçakale’de İbrahim Gündoğan Caddesindeki Takuş Apartmanında sabah saatlerinde yaşanan patlama sonrası Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya olay yerine gitti. Olayla ilgili yetkililerden bilgiler alan Başkan Yalçınkaya, vatandaşlarla da görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

YALÇINKAYA: TERÖR OLAYI İHTİMALİ ÇOK ZAYIF

Patlamada 6 kişinin hafif yaralandığını belirten Yalçınkaya şu ifadeleri kaydetti:  

“Patlama 08.20’de oldu. Patlamadan dolayı da hafif yaralılarımız var. Yaralılarımız Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Allah’a şükür can kaybı yok. Maddi zarar var. Terör olayı ihtimali çok zayıf. Teknik bir aksamadan dolayı gaz sıkışmasından dolayı olabilir. Şuanda AFAD ve emniyet birimleri incelemeye devam ediyor. Bunların incelemesinden sonra gerçek durum ortaya çıkacak. Maddi hasar var, can kaybı yok. Şehirden sükut var endişe edecek bir durum yok”.

“EV TAHSİSİNDE BULUNDUK”

Evleri zarar görenlere de ev tahsisi yapıldığını dile getiren Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Burada mağdur olan kiracı ailelere belediye olarak ev tahsisinde bulunduk. İsteyen burada kalabilir. Şuanda buradaki enkazı kaldırmaya çalışıyoruz. Akçakale’ye büyük geçmiş olsun. Maddi zarar var. Maddi zararı telafi ederiz. Önemli olan can kaybının olmaması, terör olmaması. Bunlar sevindiren şeyler”.

HABERLER  Bozova'da ağaçlık alanda çıkan yangın ağaçlara zarar verdi
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.