enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5728
EURO
34,9054
ALTIN
2.440,46
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Balıklıgöl ve Millet Bahçesi’nin temeli atılıyor

Balıklıgöl ve Millet Bahçesi’nin temeli atılıyor

Balıklıgöl ve Millet Bahçesi’nin temeli atılıyor
07.12.2022 16:58
0
A+
A-

Akçakale’de içerisinde Balıklıgöl Projesi’nin de bulunduğu Millet Bahçesi’nin temeli atılıyor. Tören öncesi bölgede incelemelerde bulunan Başkan Yalçınkaya “Bir yıl sonra bu alan Akçakale’nin hizmetinde olacak” dedi.

Akçakale’de 110 dönüm alan üzerine kurulacak ve içerisinde Balıklıgöl Projesi ile Hz. İbrahim ile Hz. Sara’nın evlendiği yer olan Aynel Arus’un da bulunduğu Millet Bahçesi’nin temeli atılıyor. Törene sayılı günler kala Başkan Yalçınkaya bölgeye giderek şantiye alanında incelemelerde bulundu ve teknik ekipten bilgiler aldı.

Dev projenin 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını belirten Başkan Yalçınkaya “Akçakale’nin en büyük yatırımlarından biri. Balıklıgöl yapımı devam ediyor. İnşallah bir yıl sonra bu 110 dönüm alan Akçakale’nin hizmetinde olacak. Bölgenin turizmini buraya çekmeyi hedefliyoruz. Hz. İbrahim’in evlendiği yer Aynel Arus burada olacak. Bütün çiftlerin evliliğe ilk adım attıkları yer burası olacak. Onun için burası hem dini hem turizm açısından çok önemli bir çekim merkezi olacak. O gayretle çalışıyoruz. Akçakale’ye hayırlı olsun” dedi.

HABERLER  Haliliye’de evde bakım hizmeti
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.