enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5913
EURO
34,8085
ALTIN
2.496,76
BIST
9.456,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Meclis’te gündem troleybüs

Meclis’te gündem troleybüs

Meclis’te gündem troleybüs
14.12.2022 14:49
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında, troleybüs projesi ve geleceği konuşuldu. Meclis Grup Başkan Vekili Kaytan, mart ayı sonuna kadar 12 aracın teslim alınacağını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının üçüncü birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantı açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Meclis’te Şanlıurfalı vatandaşlarında gündeminden düşmeyen troleybüs projesi konuşuldu.

Gündem dışı söz alan HDP Meclis Üyesi Sıtkı Dursun, troleybüslerin 8 yıllık bir proje olduğunu belirterek, daha yeni test sürüşünün yapıldığı ve kaç aracın geleceğini ifade etti.

Toplantıda troleybüs projesi konusunda söz alan Dursun, “Trambüs 8 yıldır olan bir projedir. Bugün biz hayırlı olsun mu diyeceğiz yoksa test olarak mı kullanıldı trambüs. Şehre bugün iki trambüs gelmiş. Trambüsler durumu ne olacak, sayıları artacak mı?” dedi.

KAYTAN: MART AYI SONUNA KADAR 12 TROLEYBÜS TESLİM EDİLECEK

Meclis Grup Başkan Vekili Kaytan ise, “Bugün belediye başkanımız ve ilgili arkadaşlar güzergahta test sürüşü trambüsün test sürüşünü gerçekleştirdi. Bu ayın sonuna kadar 4 trambüs daha gelecek. Mart ayı sonuna kadar da 12 trambüs teslim alınacak. Halkımızın da trambüsleri çok iyi takip ettiğini biliyoruz. Diğer araçlarda geldiğinde bir programla tüm meclis üyelerimizle katılırız” ifadesini kullandı.

Toplantıda ayrıca İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 16 rapor görüşüldü. Raporların bazıları oyçokluğuyla bazıları da oy birliğiyle karara bağlandı.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için özel üretilen Türkiye’nin ilk yerli yüksek teknoloji bataryalı troleybüsü Urfa sokaklarında test sürüşüne başladı

HABERLER  Şanlıurfa'daki Taşıkara Barajı'nda çalışmalar devam ediyor
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.