enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Kaya: Birlik ruhu yeni yılda da devam edecek

Kaya: Birlik ruhu yeni yılda da devam edecek

Kaya: Birlik ruhu yeni yılda da devam edecek
30.12.2022 13:28
0
A+
A-

ŞUTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

-Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 Kaya, mesajında şu ifadeleri kullandı:


“Geçtiğimiz yıl, finansal anlamda küresel ölçekte daralmalar yaşandı. Dünya çapında pandemi sonrası başlayan ve yaşanan savaşlarla daha da belirginleşen krizden pek çok ülke etkilendi. Bunlara bağlı olarak üretim planları ve lojistikte yaşanan sorunlar tedarik zincirinde kırılmalar yaşandı. Dolayısıyla dünya çapında ekonomik sorunlar meydana geldi. Bizim açımızdan da insanımız için maddi anlamda zor bir yıl oldu. Devletimiz finansal olarak piyasayı rahatlatma çabaları gösterdi.

Bu kriz zamanının en az hasarla aşılabilmesi için uluslararası arenada yapıcı politikalar uygulayarak uyuşmazlık yaşayan ülkeler arasındaki ihtilafların çözümü noktasında önemli roller üstlendi. Vatandaşımız da bu çabalara olabildiğince destek oldu. Şüphesiz ki yeni yıl pek çok olumlu gelişmeyi beraberinde getirecek, Türkiye ekonomisi bugüne kadarki uğraşların karşılığını alacaktır.

 Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak ilimize kazandırdığımız lisanslı depolarımız PAMLİDAŞ ve GAPLİDAŞ, yetkili sınıflandırıcı laboratuvarımız ve analiz laboratuvarlarımız hizmetlerine devam etmektedir.

2023 yılında, sahip olduğumuz bütün imkânları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, üretici ve tüccarlarımızın desteklenmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda,  tüm kamu kurum-kuruluşları ile organize biçimde çalışıyoruz. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır”.

HABERLER  Kültür ve turizm haberciliği eğitimleri başladı! Sırada Urfa var
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.