enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Başkan Ekinci’den evi yanan aileye ziyaret

Başkan Ekinci’den evi yanan aileye ziyaret

Başkan Ekinci’den evi yanan aileye ziyaret
04.01.2023 08:10
0
A+
A-

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde evi yanan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde evi yanan Hıdır Ersoy ve ailesini ziyaret etti. Meclis üyeleri ve ŞUSKİ Viranşehir Müdürü Sedat Tataş’ın da eşlik ettiği ziyarette aile ile bir süre sohbet eden Başkan Ekinci, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yangında zarar gören ve birçok eşyanın tahrip olduğu evde incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, ailenin istek ve taleplerini de dinledi. Yaşanan tabloya çok üzüldüğünü vurgulayan Başkan Ekinci, bu olayda en büyük tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu söyledi.

Aileye her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirten Ekinci, “Viranşehir Belediyesi olarak yanınızdayız. Allah korumuş ki can kaybı yok. Maddi zararlar tabi ki bir şekilde çözülür. Tekrar geçmiş olsun. Viranşehir Belediyesi olarak bize ne görev düşüyorsa elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERLER  Şanlıurfalı sanatçı ölüm yıldönümünde unutulmadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.