enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Urfa’da hafta sonu ‘Gençlik Zirvesi’ düzenlenecek

Urfa’da hafta sonu ‘Gençlik Zirvesi’ düzenlenecek

Urfa’da hafta sonu ‘Gençlik Zirvesi’ düzenlenecek
05.01.2023 10:09
0
A+
A-

AGD Şanlıurfa Şubesi tarafından 6-8 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan ‘Gençlik Zirvesi’nin teması ‘Gençliğin Anlam Arayışı’ olarak belirlendi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD)  Şanlıurfa Şubesi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kentte düzenlenecek ‘Gençlik Zirvesi’ programıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamayı AGD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Muhammed Maşuk Özyaramış yaptı.

6-8 Ocak tarihlerinde ‘Anadolu Gençlik Zirvesi’ adıyla düzenlenecek zirvenin temasının ‘Gençliğin Anlam Arayışı’ olduğu bilgisini veren Özyaramış, zirvenin GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nde (GAPTAEM) yapılacağını kaydetti.

ÖZYARAMIŞ: ZİRVENİN ANA TEMASI FARKLI GÜNCEL MESELELER İRDELEMEK

‘Gençlik Zirvesi’ programının 3 günü kapsayacak şekilde ayarlandığının belirten Özyaramış programın içeriği hakkında şunları kaydetti:

“Birinci gün şehir dışından gelecek misafirlerimizin tanışma-kaynaşması ile geçecektir. İkinci gün kimlik bunalımına sürüklenmeye çalışılan gençleri uyarmak, dinlemek ve değerlendirmek üzere bölgesel çapta bir çalıştay düzenlenecektir. Çalıştayda; Gençliğin Anlam Arayışı meselesi ana temasında farklı güncel meseleler irdelenecektir. Çalıştayımıza bölgemizde etkin STK’larda faaliyet yürüten gençler söz sahibi olacaklar. Aynı gün öğleden sonra, bütün halkımıza açık olacak şekilde ülkemizin önde gelen ilim adamlarından olan Prof. Dr. Halis Aydemir hocamızla ‘Gençliğin Anlam Arayışı’  başlıklı bir konferans gerçekleştirilecektir. Akabinde ise çalıştay ile aynı başlıklar olacak şekilde, Moderatörlüğünü Genel Başkanımız Sayın Salih Turhan Beyin yapacağı panelde, Paradigma Sorunu Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Popüler Kültür Sarmalında Gençlik Doç. Dr. Cevat Acar, Kur’an’da Rol Model Genç Kimliği Doç. Dr. M.Emin Çiftçi, Küresel İfsat Örgütleri(LGBT vb.)  ve Gençlik Doç. Dr. Ziya Polat, 21. Yüzyıl Yeterlilikleri ve Gençlik Uzm. Halil Atlı gibi birbirinden değerli akademisyenlerimizin katılacağı panelde konuya ilişkin görüş düşünce ve önerileri dinlenecektir. Üçüncü gün, Şanlıurfa’mızın dinî ve kültürel mirasının tanıtılması amacıyla düzenlenecek kültürel gezinin ardından program nihayete erdirilecektir. Planlanan bu zirve ile özelde bölgemiz, genelde de tüm gençlerin anlam arayışına yönelik bir rehberlik amaçlanmıştır.  Sonuç olarak elde edilen bulgular ve bilgiler ışığında hazırlanan rapor ve eylem planı, ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla paylaşılarak kurumlarımıza gençlik politikaları hususunda bir projeksiyon oluşmak hedeflenmektedir”.

HABERLER  Akçakale'de yaşlı ve hastalar için minibüs talebi
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.