enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Kızılay Meydanında çalışmalar etap etap devam ediyor

Kızılay Meydanında çalışmalar etap etap devam ediyor

Kızılay Meydanında çalışmalar etap etap devam ediyor
20.01.2023 09:09
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılay Meydanındaki çalışmaların etaplar halinde devam edeceğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızıl Meydanındaki 3. Etap çalışılmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar kapsamında birinci ve ikinci etap çalışmaları tamamlanan ve yemyeşil görünüme kavuşan Kızılay Meydanı, 3. Etap çalışmalarının da başlamasıyla birlikte sosyal donatı alanına dönüşecek. Yol genişletme çalışmalarıyla da trafik akışının rahatlaması sağlanacak.

“KENT MERKEZİNDE AKCİĞER NAKLİ YAPIYORUZ”

Meydan ve yeşil alan çalışmalarıyla Şanlıurfa’ya ‘akciğer nakli’ yapıldığını ifade eden Beyazgül, “Kızılay Bahçemizin birinci ve ikinci etabını yaptık. Şimdi de 3. Etap çalışmalarına başladık. Çalışmalar devam ediyor. Bu alanda kamulaştırmalarımızı yaptık. İnşallah hem yol genişletmesi hem de parkımızı ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Şehrimizin merkezinde adeta bir akciğer nakli yapıyoruz. Kızılay Bahçemiz soğuk günlerde dahi vatandaşlarımızı ağırlıyor. Bu çalışmalara şehrimizin ihtiyacı vardı. Daha fazla yeşile ihtiyacımız olduğu bu alanlarda yeşilin artırılması, park çalışmaları, meydan çalışmaları devam ediyor. 3. Etap çalışmaları kapsamında kamulaştırma çalışmalarını bitirdik. Buradaki molozların kaldırılmasıyla güzel bir dinlenme alanı ortaya çıkmış olacak. Şanlıurfa’ya değer memleketimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

HABERLER  Urfa’da uyuşturucu operasyonu!
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.