enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Beyazgül: Regaib Kandili insanoğlu için manevi bir fırsattır

Beyazgül: Regaib Kandili insanoğlu için manevi bir fırsattır

Beyazgül: Regaib Kandili insanoğlu için manevi bir fırsattır
25.01.2023 13:43
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Beyazgül mesajında, “Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylar ile idrak etmekte olduğumuz Regaip Kandilini tebrik ediyorum” dedi.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL, REGAİP KANDİLİ MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYIMLADI.

Beyazgül mesajında, “Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili insanoğlu için manevi bir fırsattır. Rahmet, bereket ve mağfiret gecesi olan bu mukaddes gece, hem dünyamıza hem ahiretimize katkı sağlayacak kazanımları elde etmemizde önemli bir fırsat olacaktır.

Regaip Kandili, içerisinde barındırdığı rahmet ve mağfiret dolayısıyla manevi ve ahlaki yükselişi derinden hissettiğimiz bir gece olarak öne çıkmaktadır. Bu kutlu geceler bizlere Yaratılış gayemizi yeniden hatırlatarak Allah’ın rızasını kazanmanın çabasında olduğumuz, manevi ve ahlaki yükselişi derinden hissettiğimiz gecelerdir.

İslam Medeniyetinin müstesna şehirlerinden olan ‘Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ geçmişten günümüze maneviyatı en derinden yaşamış ve yaşatmıştır. 2023 Yılı İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilen Şanlıurfa’mız bu maneviyatı kenti ziyarete gelecek yerli ve yabancı misafirlere de derinden hissettirecektir.

Böylesi hayırlı gecelerde bizler de hayırda yarışalım inşallah İslam âleminin selameti için Rabbimizin bizlere yüklediği görev ve sorumluluklarımızın yanında türlü provokasyonlar ve İslam düşmanlığı yapmak suretiyle kutsalımıza yönelik yapılan çirkin saldırılara karşı inancımızın tüm değerlerine sıkı sıkıya sarılmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyorum. Rabbimden bizi ve tüm insanlığı bu mübarek gece hürmetine her türlü felaketten, musibetten muhafaza buyurmasını diliyorum. Regaip Kandilimiz mübarek olsun”

HABERLER  Deprem riski en az olan iller belli oldu
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.