enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Beyazgül: Yaklaşan seçim milletin geleceğinin seçimidir

Beyazgül: Yaklaşan seçim milletin geleceğinin seçimidir

Beyazgül: Yaklaşan seçim milletin geleceğinin seçimidir
31.01.2023 18:09
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Viranşehir temasları kapsamında ilk olarak AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberinde TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, TBMM İdare Amiri, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte ilçede temaslarda bulundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YÜZYILIN LİDERİDİR

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaklaşan genel seçimlerin Türkiye’nin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Başkan Beyazgül, “ Bir seçime gidiyoruz. Yaklaşan seçimle ilgili tek bir şey söyleyebilirim. Bu seçim yalnızca Cumhurbaşkanı’mızın seçimi değil Türkiye’nin seçimidir. Genel seçim milletin geleceğinin seçimidir. Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan Yüzyıl’ın en önemli lideridir.” Sözlerine yer verdi.

Pati ziyaretinin ardından Başkan Beyazgül ve beraberindekiler daha sonra Viranşehir Kınalıtepe mahallesinde Muhtar İbrahim Batur tarafından düzenlenen buluşmaya katıldı. Burada vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Beyazgül buluşmaya katılanlarla yakından ilgilendi.

Şanlıurfa’nın her noktasında seviyle gönüllerde buluştuklarını kaydeden Beyazgül, “ Bir araya geldiğimiz her toplantıda ve buluşmada sevgide buluşuyoruz. Gönüllerde buluşuyoruz. Burada bir araya gelen her bir vatandaşımızla gönül selamıyla selamlaştık ve bir araya geldik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Biz bu ülkenin kardeşliğinin peşindeyiz. Biz bu ülkenin çocuklarının tırnağına taş değdirmemenin mücadelesi veriyoruz. Allah’ın izniyle bundan sonra da bu ülkeyi eski haline getiremeyecekler. Allah’ın izniyle Mayıs ayında yeni bir destanı yazacağız.” Dedi.

HABERLER  Urfa’da sağlık yetkililerinden, en az antibiyotik yazan hekime teşekkür

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise birlik ve beraberliğin, kardeşliğin fotoğrafının Viranşehir’den verildiğini ifade etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.