enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
ALTIN
2.494,01
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

DEDAŞ’ın bildirimsiz 2,5 saat elektrik kesintisi vatandaşı mağdur etti

DEDAŞ’ın bildirimsiz 2,5 saat elektrik kesintisi vatandaşı mağdur etti

DEDAŞ’ın bildirimsiz 2,5 saat elektrik kesintisi vatandaşı mağdur etti
01.02.2023 11:42
0
A+
A-

Şanlıurfa’da sık sık elektrik kesintileriyle gündeme gelen DEDAŞ, bu kez herhangi bir bildirimde bulunmadan 2,5 saati bulan elektrik kesintisi yaptı.

Şanlıurfa’da neredeyse her gün elektrik kesintisi yaşanıyor. Sık sık gerçekleşen elektrik kesintileri özellikle aydınlatmanın yanı sıra soğuk havada ısınma ihtiyacını da olumsuz etkiliyor. Bölgenin elektrik dağıtım şirketi Dicle Elektrik Dağıtım ve Perakende A.Ş. (DEDAŞ) ise herhangi bir bildirimde bulunmadan enerji kesintisi yapabiliyor.

DEDAŞ, benzer bir mağduriyeti vatandaşlara bu sabah saatlerinde yaşattı. Haliliye ilçesine bağlı Refahiye Mahallesinde saat 09.45 sularında önceden herhangi bir bildirimde bulunmayan DEDAŞ’ın elektrik kesintisi 2,5 saat sürdü. Mahalleye enerji 12.30 itibarıyla yeniden sağlandı.

Birçok iş yerinin de bulunduğu mahalledeki vatandaşlar, DEDAŞ’ı aradıklarında mahallede elektrik kesintisi görünmediğini, sadece kayıt oluşturulduğu yanıtını aldıklarını söyledi. DEDAŞ’ın uygulamalarından sık sık mağdur olduklarını belirten mahalleli, kesinti yapılacaksa bile en azından önceden kendilerine bildirimde bulunulmasını istiyor.

HABERLER  Arınç’ın anılarından oluşan kitap okurlarıyla buluşuyor
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.