enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Bakan Kurum evlerin hasar durumunun nasıl sorgulanabileceğini açıkladı

Bakan Kurum evlerin hasar durumunun nasıl sorgulanabileceğini açıkladı

Bakan Kurum evlerin hasar durumunun nasıl sorgulanabileceğini açıkladı
10.02.2023 11:07
0
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, 18 bini aşkın kişinin hayatına mal olan deprem felaketinde vatandaşların ‘hasartespit.csb.gov.tr’ adresinden evlerinin hasar durumunu sorgulayabileceklerini söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, Kahmamanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin en çok etkilediği illerden biri olan Gaziantep’te açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE GENELİNDE 12 BİN 141 BİNA HASARLI”

“Türkiye genelinde 12 bin 141 bina ve 66 bin 58 bağımsız bölümün yıkık veya ağır hasarlı olduğunu tespit ettik” diyen Kurum, “10 ilimizde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacağız” ifadelerini kullandı. 

“HASAR TESPİTLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN GÖRÜLEBİLECEK”

Bakan Kurum, “Burada vatandaşımızı bilgilendirmek amacıyla yapılan hasar tespitleri, E-devlet üzerinden evinin hasar tespitini görebilecek. Vatandaşlar, ‘hasartespit.csb.gov.tr’ adresinden evlerinin hasar durumunu sorgulayabilecek” dedi.

HABERLER  Şanlıurfa'da birilerine peşkeş çekilmek istenilen arsalar yine gündem oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.