enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Büyükşehir ekibi bu kez Adıyaman kırsalında

Büyükşehir ekibi bu kez Adıyaman kırsalında

Büyükşehir ekibi bu kez Adıyaman kırsalında
25.02.2023 16:37
0
A+
A-

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremlerin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de depremden en fazla etkilenen illerden Adıyaman’da depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ŞANLIURFA’DA DEPREMİN ARDINDAN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL’ÜN TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA ADIYAMAN’A GİDEN KIRSAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI EKİPLERİ BELEDİYEYE AİT İŞ MAKİNALARIYLA BİR YANDAN YÜKSEK KESİMLERDEKİ KÖY YOLLARINI KARDAN ARINDIRIRKEN DİĞER YANDAN YARDIMLARIN KOLAY ULAŞMASINI TEMİN EDİYOR.

Adıyaman’da belirlenen alanlara depremzedeler için konteyner kentler ve çadır kentler kurulmaya devam ediliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri de kendi ekip ve ekipmanlarıyla yetkililer tarafından konteyner kent alanı olarak belirlenen alanların saha zeminlerini hazır hale getiriliyor.

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesindeki konteyner kent alanında zemin düzeltme ve eşitleme ve yerleşim yerine uygun hale getirme çalışmalarını gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri bölgedeki çalışmalarını titizlikle sürdürerek vatandaşlar için konteyner kentlerin bir an önce belirlenen alana yerleştirilebilmesi için var gücüyle çalışıyor.

HABERLER  Türkiye'de Kovid-19 nedeniyle vefat edenlerin sayısı 2 ay aranın ardından 100'ü aştı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.