enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5767
EURO
34,9899
ALTIN
2.462,54
BIST
9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Çok Bulutlu
31°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Yağmurlu
22°C

Şanlıurfa’da sağanak dere taşkınlara neden oldu!

Şanlıurfa’da sağanak dere taşkınlara neden oldu!

Şanlıurfa’da sağanak dere taşkınlara neden oldu!
15.03.2023 11:55
0
A+
A-

Şanlıurfa’da etkili olan sağanak nedeniyle bazı dereler taştı, araçlar suyun içinde kaldı. Amatör kameralara yansıyan bir görüntüde sele kapılan bir vatandaş olduğu görüldü. Valilik riskli bölgeleri açıklayarak “Evlerinizi boşaltın” çağrısında bulundu.

Şanlıurfa’da dün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun yağışlar etkili oluyor.

Kent merkezinde birçok iş yerini ve dükkanları sel suları kaplarken dereler de taştı. Akpınar, Karakoyun ve Cavsak derelerinin taşması sonucu bazı araçlar suyun içinde kaldı. Akıntıya kapılan vatandaşlar olduğu da iddia edildi. 

Abide Kavşağı’ndaki alt geçit ise tamamen yağmur sularıyla doldu.

Şanlıurfa Valiliği, şiddetli yağışların ardından dere ve kanal taşmaları meydana gelebileceğinden Karaköprü, Karakoyun ve Mance dere ve kanal yataklarına yakın yerde ikamet edenlerin evlerini boşaltmasını istedi.

Amatör kameralara yansıyan bir görüntüde sele kapılan bir vatandaş olduğu görüldü. 

HABERLER  Şanlıurfa'da çiftçiler traktörle Cumhuriyet coşkusu yaşadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.