enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5184
EURO
34,7312
ALTIN
2.486,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da sel önlemi! Arabasını ağaca bağladı

Şanlıurfa’da sel önlemi! Arabasını ağaca bağladı

Şanlıurfa’da sel önlemi! Arabasını ağaca bağladı
17.03.2023 20:04
0
A+
A-

Meteorolojinin sel felaketi yaşanan Şanlıurfa için yeni bir kuvvetli yağış uyarısında bulunmasının ardından bir vatandaş aracı sel sularına kapılmasın diye çareyi aracını ağaca bağlamakta buldu. Aracı görenler acı tebessüm etti.

Çarşamba günü Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinin ardından bugün yapılan yeni bir yağış uyarısı vatandaşa endişe verdi.

Selde çok sayıda aracın suya kapıldığı, onlarca evin sular altında kaldığı, 16 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa’da vatandaşlar da kendilerince tedbirler almaya başladı. Kimi riskli olduğunu düşündüğü evinden ayrılarak daha güvenli yerlere gitti, kimi aracını sel riskinin az olduğu farklı bölgelere park etti.

45 plakalı bir araç sahibi de çareyi aracını ağaca bağlamakta buldu. İnce gövdeli ağaca bağlanan araç için bir önlem daha alarak lastiğin önüne taş da koyan vatandaş, tebessüm ettirdi.

METEOROLOJİ’NİN UYARISI

Öte yandan meteoroloji uyarısında şu ifadelere yer vermişti:

”Adıyaman il geneli ile Şanlıurfa’nın kuzey ve batısı, Kahramanmaraş’ın güney ve doğusu, Gaziantep’in kuzey ve doğusunda çok kuvvetli olması bekleniyor. Vatandaşlarımızın sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz.” 

Yağışların bu geceden itibaren pazar gününe kadar etkili olması bekleniyor.

HABERLER  Siverek Kaymakamlığı: Hastanemizle ilgili sosyal medyada yer alan paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.