enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3254
EURO
34,7388
ALTIN
2.408,18
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
27°C
Şanlıurfa
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Bozdağ mı Nebati mi? Şanlıurfa’da bir bakan çalışmalara başladı…

Bozdağ mı Nebati mi? Şanlıurfa’da bir bakan çalışmalara başladı…

Bozdağ mı Nebati mi? Şanlıurfa’da bir bakan çalışmalara başladı…
23.03.2023 21:10
0
A+
A-

“AK Parti’nin Şanlıurfa’daki ağabeyi kim olacak?” sorusunun yanıtı henüz netleşmese de kulisler iki bakanın ismi üzerinde duruyor. Biri Urfalı Nureddin Nebati diğeri Yozgatlı Bekir Bozdağ. Güçlü ihtimal ise Bakan Bozdağ. Öyle ki bakan listeler üzerinde çalışmalara bile başladı.

28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvuruları sona erdi ve AK Parti için Şanlıurfa’da 334 aday adayı başvuru yaptı. Kulisler ise listede ilk sırada yer alacak ve listeye yönetecek ismi konuşuyor.

Partinin, deprem illerinde liste başına kabinedeki bakanları alacağı konuşulmuştu. Şanlıurfa için ismi geçen üç bakan Fahrettin Koca, Bekir Bozdağ ve Nurettin Nebati olmuştu. Her ne kadar kulislerde Şanlıurfalı Bakan Nebati’nin adı geçse de ağırlık Bakan Bozdağ’dan yana. Hatta Bakan Bozdağ’ın Urfa’da başvuran isimler arasında çalışma yaptığı da konuşuluyor. Bakan Bozdağ’ın en yakın yardımcısı da Abdülkadir Emin Önen. Önen 23. 24. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilliği, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, 2017-2023 Pekin Büyükelçisi görevini yürütmüş ve geçtiğimiz aylar merkeze alınmıştı. 

Ayrıca Bakan Bozdağ’ın Şanlıurfa’da liste başı olacağı iddialarını güçlendiren bir başka kulis bilgisine göre de Bakan Nebati başka bir ismin Urfa’da daha başarılı sonuç elde edebileceği görüşünü bildirmiş olması…

HABERLER  İl Başkanı Döğmeci'den 11 Nisan kutlama mesajı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.