enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Bozdağ: Türkiye’de iktidar sorunu değil, muhalefet sorunu var

Bozdağ: Türkiye’de iktidar sorunu değil, muhalefet sorunu var

Bozdağ: Türkiye’de iktidar sorunu değil, muhalefet sorunu var
27.04.2023 17:11
0
A+
A-

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Eyyübiye’de katıldığı “Kadınlarla Buluşma Porgramı”nda, Türkiye’de bir iktidar sorunun değil, muhalefet sorununun olduğunu söyledi.

Seçim güvenliği tartışmalarına da değinen Bakan Bozdağ, “Dünyada en güvenli seçimi yapan ülke Türkiye’dir. En güvenli seçimi yapan da Yüksek Seçim Kuruludur” dedi.

Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Eyyübiye ilçesindeki Batıkent Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kadınlarla Buluşma Porgramı”nda konuştu.

Kadın, çocuk ve insan haklarının gelişmesi, kadınların onurlarına yaraşır saygınlık içerisinde her alanda var olmaları için çalıştıklarını belirten Bakan Bozdağ, şöyle konuştu:

“Kadınların toplum hayatında, sosyal hayatta, kültürel hayatta, eğitim hayatında, istihdam hayatında, siyasi hayatımızda daha etkin olmasının önündeki engelleri bir bir kaldıran lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. AK Parti’den önce böyle güçlü kadın örgütleri olan, siyasal hareketin içerisinde kadınların etkin olduğu herhangi bir siyasi parti Şanlıurfa’da ya da Türkiye’de var mıydı? Yoktu. Çünkü kadınlara inanmayan, onlara farklı bakan ilkel bir zihniyet vardı”.

BOZDAĞ: TÜRKİYE’DE İKTİDAR SORUNU DEĞİL, MUHALEFET SORUNU VAR

Türkiye’de bir iktidar sorununun değil, muhalefet sorununun olduğunu kaydeden Bakan Bozdağ, “Sorun 20 yılda iktidar olamamış, bir defa iktidar alternatifi olma umudunu taraftarlarına, millete vermemiş bir muhalefette midir, yoksa her seçimde milletten iktidar yetkisini almış, iktidar olmuş, başarmış, milletin dua ve desteğini yanına almış olan iktidarda mıdır?” diye sordu.

“CHP’Yİ DE DİĞER PARTİLERİ DE BAŞARISIZ YÖNETİCİLERDEN SİZ KURTARACAKSINIZ”

14 Mayıs’ta AK Parti’nin tekrar iktidar olmasıyla muhalefetin değişeceğini savunan Bakan Bozdağ, şunları söyledi:

“Muhalefeti değiştirmek de AK Parti’nin kadrolarına kaldı. 14 Mayıs akşamı, Türkiye’nin muhalefet sorununu da siz çözeceksiniz. Çünkü ‘Tarih yazacağız’ diyenlerin tarihini siz yazacak, onları siyasi tarihe siz havale edeceksiniz. 14 Mayıs, Türk siyasi hayatında genel başkan düzeyinde büyük tasfiyenin yaşanma sürecinin başlangıç günü olacaktır. O günün akşamından sonra pek çok siyasinin, genel başkanın ‘Artık ben yokum’ demek zorunda kalacağına hep beraber şahit olacağız. CHP’yi de diğer partileri de bu başarısız yöneticilerden siz kurtaracaksınız. Orada değişimi de yine siz yapacaksınız.”

HABERLER  İletişim ve Bilişim Federasyonu’ndan milletvekili Cevheri’ye ziyaret

“SEÇİM GÜVENLİĞİ TARTIŞMLARINI KAYBEDİŞLERİNE MAZERET YAPACAKLAR”

Muhalefet tarafından tartışılan seçim güvenliği konusuna da değinen Bakan Bozdağ, bu tartışmanın muhalefet tarafından sadece seçimleri kaybedişlerine bir mazeret olarak gündemde tutulduğunu savundu.

Bozdağ konuyla ilgili olarak, “Bu güvenlik tartışmalarını yeniden başlatalım da kaybedişimize bir mazeret olsun” minvalinde  Çok net söylüyorum, seçim güvenliğine ilişkin beyanda bulunanlar, açıklama yapanlar, kaybedecekleri seçime sadece bahane uyduranlardır. Bahaneye gerek yok. Dünyada en güvenli seçimi yapan ülke Türkiye’dir. En güvenli seçimi yapan da Yüksek Seçim Kuruludur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.