enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Şanlıurfa Vali Ayhan Şanlıurfaspor antrenmanında

Şanlıurfa Vali Ayhan Şanlıurfaspor antrenmanında

Şanlıurfa Vali Ayhan Şanlıurfaspor antrenmanında
06.04.2023 15:52
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfaspor’un antrenman çalışmalarını yerinde izleyerek, kulüp yönetimi ve futbolcularla bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grup 31. hafta müsabakasında Şanlıurfaspor’la Isparta 32 Spor karşı karşıya gelecek.

Sarı yeşilli ekip, Isparta 32 Spor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da hazırlık çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli ekibin futbolcularıyla buluştu. 

Vali Ayhan, bu şehre hep birlikte şampiyonluğu yaşatacaklarını ifade etti.

Kulübün sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, “Bu şehre hep birlikte şampiyonluğu yaşatacağız Valimiz Sn. @valisalihayhan kulübümüzü ziyaret etti.  Kulüp Başkanımız @hasim_izol ve yönetim kurulumuzca karşılanan Vali Sn. Salih Ayhan; futbolcularımızla da bir araya gelerek önümüzdeki maçlar için başarı dileklerinde bulundu” ifadeleri kullanıldı.

Vali Ayhan da sarı yeşilli ekibe gerçekleştirdiği ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“Şehrimizin şanlı takımını antrenman gününde yalnız bırakmadık, antrenman tesislerinde futbolcularımızla bir araya geldik. Moral ve motivasyonu yüksek, birbirine kenetlenmiş takım ruhumuzla O SENE BU SENE! Bu şehre hep birlikte şampiyonluğu yaşatacağız” .

HABERLER  Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçını yönetecek hakem açıklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.