enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2481
EURO
34,7895
ALTIN
2.401,23
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

AK Parti’de kulisler hareketlendi… Şanlıurfa İl başkanlığı için iki isim daha eklendi

AK Parti’de kulisler hareketlendi… Şanlıurfa İl başkanlığı için iki isim daha eklendi

AK Parti’de kulisler hareketlendi… Şanlıurfa İl başkanlığı için iki isim daha eklendi
08.04.2023 16:38
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’na vekaleten Cuma Ağaç atanmıştı, bu akşam ise başkanlığa Ali İhsan Delioğlu’nun atanacağı öğrenilmişti. Genel merkezin atanan ismi açıklaması bekleniyordu, ancak Delioğlu ile birlikte Ağaç genel merkeze mülakat için çağrıldı. Gelişmeler bu kadarla da kalmadı, yarışa 3’üncü bir ismin daha eklendiği anlaşıldı.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa siyaset kulislerinde gelişmeler baş döndürücü hızla devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Delioğlu’nun AK Parti il başkanlığı nerdeyse kesinleşmişken Ankara’dan gelen bir haber kulisleri yeniden hareketlendirdi. AK Parti Genel Merkezi, il başkan vekili Cuma Ağaç ile Ali İhsan Delioğlu’nu pazartesi günü genel merkezde mülakata bekliyor.

Delioğlu’nun, aday adaylığı için yönetimden istifa etmesi, yönetimin fesh edilmesi anlamına geldiğinden durumun yeniden ele alınmasına sebep oldu. Kesin ismin pazartesi günü belli olacağı anlaşıldı.

Yarış iki isim arasında ancak üçüncü bir isim için de kulis başladı. O isim de AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan.

HABERLER  TBMM’nin yeni başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.